Alzamora Group, líder en innovació sostenible, ha estat reconeguda amb un premi mundial per la seva creativitat en el disseny de packaging.

Alzamora Group ha estat reconeguda amb el seu vuitè WorldStar Award en la categoria de salut i cura personal, un guardó atorgat per la World Packaging Organisation (WPO). Aquest premi destaca la capacitat d’innovació de l’empresa, aquesta vegada amb un disseny de packaging per la crema de GERnétic que es diferencia per semblar una elegant caixa de joieria, inspirada en els icònics arcs de la marca.

El nou packaging és una estructura única, gairebé esfèrica, creada a partir d’una sola peça de cartó de fibra verge. Aquest disseny estructural va plantejar diversos reptes, ja que havia de presentar el producte d’una manera visualment atractiva, al mateix temps que assegurava la facilitat d’ús i la protecció del producte. Aquesta combinació de funcionalitat i estètica ha estat clau per rebre aquest reconeixement.

El premi va ser anunciat el 15 de juny durant la cerimònia celebrada a la fira Propak Asia 2024 a Bangkok, on es van avaluar més de 435 projectes procedents de 41 països. Per participar en els WorldStar Packaging Awards, els productes han d’haver estat premiats prèviament en competicions nacionals o regionals. El packaging de GERnétic ja havia estat premiat com a Carton of the Year als European Carton Excellence Awards 2023.

Carles Cargol, responsable de I+D d’Alzamora Group, va destacar que aquest premi reflecteix l’esforç continu de l’equip per innovar en dissenys de packaging sostenibles i de gamma alta. El jurat dels WorldStar Packaging Awards va elogiar la complexitat i l’elegància del disseny, subratllant la dificultat de crear una estructura tridimensional a partir d’una sola peça de cartó, sense utilitzar adhesius ni altres materials.

Amb aquest nou reconeixement, Alzamora Group acumula un total de 19 premis europeus i 8 premis mundials, consolidant-se com una empresa líder en solucions de packaging innovadores. A més de contribuir a la reducció de residus, Alzamora Group estableix nous estàndards en la presentació de productes de luxe.