Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Indústria 4.0, també anomenada, Indústria intel·ligent, té l’objectiu de transformar l’empresa en una organització intel·ligent per tal d’obtenir millors resultats de negoci.

Internet de les coses (IoT), robòtica col·laborativa, visió artificial, realitat virtual, gamificació, computació en el núvol, etc. són conceptes que estan a l’ordre del dia i la seva implementació ajuda a les empreses a ser més competitives en productivitat, flexibilitat i agilitat.

La Indústria 4.0 suposa una oportunitat vital i, alhora, un gran repte per totes les organitzacions.

Per aquest motiu, el Campus Garrotxa ha organitzat el Fòrum: Indústria 4.0. Reptes i aplicacions. Un espai de trobada pensat per connectar el sector institucional, empresarial i acadèmic i debatre al voltant del potent i a vegades, confús, concepte ‘Indústria 4.0’.

Una sessió moderada per la periodista Paula Núñez Gubert i que comptarà amb la participació de:

  • Sandra Pérez – Cap d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ
  • Pere Riado –  director de l’Institut de Recerca en Visió per Computador i Robòtica (VICOROB), director del Centre d’Investigació de Robòtica Subaquàtica (CIRS) de la Universitat de Girona (UdG) i cofundador d’Iqua Robotics SL.
  • Jordi Antiga – Director de l’Institut La Garrotxa i representant de l’àmbit acadèmic a nivell comarcal.

*Activitat gratuïta i oberta a tothom.

*Aforament limitat.

*Necessària inscripció prèvia: https://www.eventbrite.com/e/entradas-forum-industria-40-reptes-i-aplicacions-472509557807

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb hola@campusgarrotxa.cat

Go to Top