Aquest passat divendres, 12 de novembre, el projecte #RealitatMillorada va ser protagonista de la programació especial feta en directe des de l’Hospital Vall d’Hebron, on els programes El matí de Catalunya Ràdio, Popap i La tarda de Catalunya Ràdio, es varen desplaçar per donar a conèixer aquest projecte.

L’objectiu de #RealitatMillorada és sumar esforços per fer realitat la nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron el més aviat possible. Un projecte impulsat per les fundacions Albert BoschSmall i Aladina.

Al programa El matí de Catalunya Ràdio, la periodista Laura Rosel va entrevistar a Anna Bosch, directora de Noel i presidenta de la Fundació Albert Bosch, i també a Joan Boix, director general de Noel, metge i copresident de la fundació.

Recupera l’entrevista a continuació, a partir del minut 12:

Amb aquesta renovació, la nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques esdevindrà un espai més conformable i proper per als nens i nenes i els seus familiars. Concretament comptarà amb 2.646 m2 de superfície.

Descobreix més sobre el projecte #RealitatMillorada fent un click!