La Garrotxa torna a destacar per l’excel·lència de les seves organitzacions. L’empresa Noel va recollir aquesta setmana, a una gal·la a la Llotja de Mar de Barcelona organitzada per El Periódico i el Banc Sabadell, el reconeixement com a Empresa de l’Any. Un premi que va ser lliurat directament pel M. H. Sr. Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Javier Moll, President de Premsa Ibérica i el Sr. Josep Oliu, President del Banc Sabadell.

Anna Bosch, directora general de Noel, en el seu discurs d’agraïment va destacar que “aquest reconeixement ho és també a totes les persones que formen part de Noel i constata la il·lusió, l’esforç, la dedicació i l’entusiasme amb què treballem dia rere dia per fer possible que la nostra companyia sigui un referent dins del sector de l’alimentació a escala nacional i internacional“. Un equip conformat per més de 2000 persones.

Les altres empreses guanyadores de la nit van ser Girbau (Premi Digitalitza) per la seva transformació digital; GPAInnova (Premi Innova) per la seva aposta en innovació tecnològica; Carinsa (Premi Projecta) per la seva internacionalització; Blue Box (Premi Inicia) per ser una start-up amb un rellevant component tecnològic; i, Grup Sorigué (Premi Lidera), per la seva trajectòria i l’impuls a les polítiques d’igualtat i paritat.

L’Associació d’Empreses EURAM de la Garrotxa fa pública aquesta felicitació a tot l’equip de Noel per la seva constància, esforç, cohesió i resultats.