Els dies 15 i 16 de març a la Garrotxa tindran lloc les Jornades d’Orientació professional on alumnes de 4t d’ESO tindran l’oportunitat de conèixer de més a prop l’activitat empresarial de la comarca i les seves sortides professionals. Aquestes jornades estan dissenyades per proporcionar més acompanyament a joves de la comarca en la seva transició educativa.

Avui al matí s’ha fet el “Tastet d’empreses”, que consisteix que els alumnes coneguin de forma dinàmica i directa algunes de les empreses de la comarca, quina és la seva activitat, quins perfils necessiten i resoldre dubtes que puguin sorgir. En aquesta jornada han participat organitzacions com 3dtecnicsArico Forest, Noel, Tané Hermètic, Volcànic i Xartic.

Durant la tarda, a les 19 h a la Sala Torín, es farà la taula rodona “Sigues PRO! Troba el teu camí a la formació professionalitzadora!” que comptarà amb la representació d’algunes empreses com LC Paper, La Fageda i Zoetis.

Una jornada pensada per promoure la formació professionalitzadora, l’oferta formativa que hi ha a la comarca i les seves possibles sortides laborals.