Noel Alimentària ha estat guardonada per la seva “Trajectòria de Compromís en Responsabilitat Social” en la categoria d’empresa gran a la 7a edició dels Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya, organitzats per Respon.cat.

Anna Bosch, directora general de Noel, va recollir el premi a l’acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona destacant la clara vocació de la companyia, des dels seus inicis, de treballar amb compromís per a les persones, el medi ambient i el compromís social.

Aquests guardons, iniciativa de l’associació Respon.cat, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Consell de Cambres de Comerç i tenen l’objectiu de reconèixer  a aquelles petites i grans empreses que són exemple de bones pràctiques en matèria de comprimís en RSE.

Concentrol, Damm, Veritas, l’Ajuntament de Mataró, Amat Immobiliaris i Maravillas Rojo, presidenta de Abacus Cooperativa, van ser els altres premiats de la nit.

Des de l’Associació d’Empreses EURAM Garrotxa felicitem a tots els premiats i en especial a tot l’equip de Noel Alimentària per aquest important reconeixement.