L’Associació d’Empreses EURAM Garrotxa (abans Cercle EURAM Garrotxa) anuncia la renovació de la seva denominació social, identitat visual i aprofita per fer el llançament de la seva nova web aeegarrotxa.com. Aquest canvi, coincidint amb el desè aniversari de la seva constitució (desembre 2011), simbolitza l’evolució que ha anat vivint l’associació durant aquests deu anys de vida. 

Contribuir en la millora de la realitat econòmica i social de la comarca de la Garrotxa, visibilitzar el seu patrimoni empresarial i convertir la comarca en un referent nacional i internacional, son els principals objectius de l’associació.

L’AEEG també estrena nou espai web on qualsevol usuari i grups d’interès trobaran tota la informació relacionada amb l’associació com, per exemple, la seva missió, visió, valors i principals eixos de treball. També es pot consultar la seva activitat més destacada durant aquests deu anys i quins han estat els dos projectes consolidats amb més rellevància com ho son l’Observatori de la Garrotxa i el Campus Garrotxa.

La web compta amb un disseny més modern i visual, adaptat a qualsevol dispositiu, procurant una usabilitat més pràctica i senzilla. També compta amb un espai dedicat a les últimes notícies, una agenda on es publicaran totes les activitats que s’organitzen i son obertes al públic i amb una borsa de treball on es poden consultar les ofertes laborals de les empreses que en formen part.

Òscar Rodríguez, president de l’AEEG, aprofita per convidar a tot el sector empresarial de la comarca a sumar-se a aquesta missió de donar visibilitat al teixit empresarial de la comarca i a sumar forces per treballar per a la Garrotxa i pel seu benestar socioeconòmic.